„Продължаваме Промяната“: Това беше единствената цел на срещите с ДПС

„Продължаваме Промяната“: Това беше единствената цел на срещите с ДПС. Разговаряхме, докато всички медии бяха в парламента и наблюдаваха какво се случва, казват от партията.

„Една от ключовите цели на редовния кабинет и на мнозинството в този парламент, освен приемане на бюджет и влизане в Шенген и еврозоната, е цялостна съдебна реформа и работещи институции, регулатори и служби за сигурност, които да върнат доверието на гражданите и справедливостта в държавата“.

Това заявяват от „Продължаваме промяната“ (ПП) в своята фейсбук страница.

„За част от тези цели е нужно конституционно мнозинство от 160 гласа в Народното събрание. Винаги сме заявявали, че ще водим разговори с всички парламентарни групи за конституционна реформа. Това беше единствената цел на срещите с групата на ДПС вчера“, поясниха от ПП.

„Разговаряхме, докато всички медии бяха в парламента и наблюдаваха какво се случва. А съставът на кабинета „Денков-Габриел“, който обявихме вчера, не оставя място за спекулации, че някой извън отговорните за съставянето на правителство може да кадрува в него“, добавиха от ПП.

Вижте още:

- реклама -
error: Съдържанието е защитено