Кристиян Гочев
Кристиян Гочев

Продължава издирването на убиеца от кв. Хаджи Димитър

Полицията продължава издирването на убиеца от столичния кв. „Хаджи Димитър“. До момента не е установено неговото местонахождение. Това съобщи директорът на СДВР Младен Маринов пред Нова телевизия.

28-годишният Кристиян Гочев е в неизвестност, след като отне живота на майка си и дядо си. Телата на жертвите бяха открити вчера по обяд в семейния апартамент в кв. „Хаджи Димитър“ след сигнал от съседи. Предполага се, че Кристян е извършил престъплението преди няколко дни.

„Лицето наистина е освидетелствано. Има престой в психиатрично заведение. Имаме данни, че лицето има зависимост от наркотични вещества”, съобщи комисар Маринов. Той не посочи категорично, че Кристиян Гочев е извършителят, но подчерта че мъжът се издирва във връзка с извършено тежко криминално престъпление.

”За да кажем, че той е извършител, трябва да имаме съответните доказателства”, добави Маринов.

След извършения оглед на местопрестъплението става ясно, че извършителят вероятно е планирал убийството и е имал предварителна подготовка как да избяга и да заличи следите си.

Престъплението е извършено с изключителна жестокост, което издава определен психологически проблем на извършителя, коментира още Маринов.

Според МВР няма пряка заплаха за хората. Всеки, който има някаква информация за издирвания, може да се обади на телефон 112.

Описание на Кристиян Гочев

Кристиян Гочев е висок 187 см, тежи около 85 кг. Има татуировки на двете ръце, които имитират ръкави. Стигат до врата му. На ушите носи флешове. Той е наркозависим.

Умоляват се гражданите, които имат информация за мъжа, или за това, къде може да бъде открит да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

- реклама -