Принцовете Уилям и Хари одобриха заедно скулптура на майка си Даяна

Принцовете Уилям и Хари са подписали окончателен проект за статуя в памет на майка им принцеса Даяна, което се оценява от медиите на острова като първи знак за „затопляне на отношенията” помежду им, пише в. „Мирър”.

Изглежда, че братята са оставили настрана различията си, като са дали съгласието си за окончателния вид на статуята, която трябва да бъде открита на 1 юли.

Твърди се, че скулпторът Иън Ранк-Бродли е изпратил вече статуята за изливане от бронз след обратна връзка и положителен отговор от Уилям и Хари.

Не е ясно дали принцовете са подписали одобрението на окончателния дизайн преди или след интервюто на Меган и Хари с Опра Уинфри миналия месец, но вестник „Sun” съобщава, че това може да е първият сигнал за това, че отношенията между братята се подобряват.

Източник, близък до Бъкингамски дворец съобщи за „Мирър”: „Принц Уилям и принц Хари мечтаеха да направят това отдавна. И двамата бяха само момчета, когато майка им почина, но и двамата вече са напълно зрели мъже и искат да я почетат по възможно най-добър начин”.

- реклама -