Даяна годишнина смърт катастрофа

Принцеса Даяна – най-красивата кралска личност на всички времена

Принцеса Даяна е провъзгласена за най-красивата кралска личност на всички времена според формулата Golden Ratio (Златно сечение или т.н. божествена пропорция) на древна Гърция, съобщава „Контактмюзик“.

Покойната принцеса е получила най-висок резултат в анализ на хирурга от „Харли Стрийт“ д-р Джулиан де Силва на Golden Ratio, който определя физическото съвършенство чрез сравняване на характеристики с техника на картографиране на лицето.

Той каза за „Дейли Мейл“: „Даяна, херцогиня Меган и Кейт, херцогиня Катрин, са много красиви жени. Но когато са оценени по златното съотношение за физическото съвършенство на древните гърци, принцеса Даяна излиза на върха. Тя е с няколко пункта по-напред от Меган и Кейт и е точно преди невероятно привлекателната кралица Рания (на Йордания), получавайки титлата най-красива кралска личност на всички времена.“

Златното сечение залага на симетрията, за да определи красотата, и по неговите измервания, „дължината на ухото трябва да е равна на дължината на носа, а широчината на окото трябва да е равна на разстоянието между очите“.

Д-р Де Силва добави: „Принцеса Даяна е победителка с много малка разлика – с по-малко от 1% между нейния резултат и този на кралица Рания от Йордания като втора и принцеса Грейс, чието трето място е много близко до второто.

Даяна постига висока оценка за формата на лицето си, широчината на носа, областта на клепачите, челото и веждите – като при всички е получила най-добрите резултати.

Най-ниските й резултати са за брадичката и устните. „Устните й са малко тънки и недобре изразени, а брадичката е по-малко класическа от тази на някои от другите жени“, допълва специалистът.

Ето и петте „най-красиви“ кралски личности жени – изчислени от Центъра за модерна козметика и пластична лицева хирургия.

1. Принцеса Даяна – 89,05 на сто

2. Кралицата на Йордания, Рания – 88,9 на сто

3. Грейс Кели, принцесата на Монако – 88,8 на сто

4. Херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл – 87,4 на сто

5. Херцогинята на Кеймбридж, Кейт – 86,8 на сто

- реклама -