принц Уилям

Принц Уилям и Лейди Гага си говориха по FaceTime – ВИДЕО

От двореца Кенсингтън разпоространиха снимки, от които става ясно, че британския принц Уилям и певицата Лейди Гага са провели разговор през видеоприложението на Facebook – FaceTime.

Двамата обсъждали стигмата върху хората с ментални заболявания

Принцът и Гага искат да обединят усилия и да окуражат хората с психически проблеми да говорят за болестта си, както и обществото да приема с отворени обятия болните. Разговорът се състоял в домовете на двамата – Уилям е бил в двореца си в Лондон, а Гага в къщата си Лос Анджелис.

5442936

По време на видео срещата, те са обсъдили някои филмови проекти, които разказват за хората с ментални заболявания. Самата певица разкри преди време, че е била жертва на насилие, което я е тласнало към депресия.

„Бях много нервна, когато всяка сутрин се будех тъжна и нещастна, а трябваше да се кача на сцената и да изглеждам щастлива. Има много срам, който е прикачен към психическите проблеми, хората често си мислят, че вината е в тях и се срамуват от това“, сподели с принца Лейди Гага.

От двореца съобщават, че Уилям е бил дълбоко впечатлен от откритостта на певицата и я е помолил да работят заедно в помощ на хората с ментални проблеми.

- реклама -