Принц Хари приготвил сам вечерята за рождения ден на Меган

Принц Хари собственоръчно приготвил три ястия като угощение в чест на съпругата си Меган, която по-рано през седмицата отбеляза рождения си ден, съобщи Контактмюзик.

Все пак, за да не се провали вечерята, Хари получил приятелско рамо и помощ от страна на свекърва си Дория Рагланд. Бившата холивудска актриса, известна с ролята си в „Костюмари“ – Меган Маркъл, е родена на 4-ти август и тази година навърши 39 години.

Синът на Хари и Меган – Арчи, е бил под надзора на баба си, докато двойката отбелязвала рождения ден. Хари е станал много добър готвач, след като се оженил за съпругата си, издават приближени до двойката.

Любопитни почитатели на звездната двойка организираха и анкета в социалните мрежи за това какво ли е подарил принцът на по-възрастната си с 4 години съпруга. Смята се, че Меган е получила колие по поръчка и снимка в рамка като подарък за своя рожден ден.

На 4-ти август британското Кралско семейство честити специалния ден на Меган. Братът на Хари принц Уилям и съпругата му Катрин изпратиха поздравленията си чрез профила си в Туитър – Kensington Royal.

Бабите и дядовците на Хари, кралица Елизабет II и принц Филип, също публикуваха своето послание с пожелания за рождения ден на Меган

- реклама -