Принц Хари и Мегън Маркъл – готви ли се нова сватба в кралското семейство?

Букмейкърите вече обявиха залагания за това – ще има ли нов годеж в кралското семейство до края на тази година

Актрисата Мегън Маркъл призна тази седмица публично за любовта си към принц Хари и заяви: „Лично аз много обичам големите любовни истории“.

36-годишната изпълнителка на една от главните роли в американския телевизионен сериал „Костюмари“ разказа пред списанието Vanity Fair, че двамата с Хари имат връзка: „На практика сме щастливи и влюбени един в друг“. За интервюто смуглата брюнетка е заснета от гениалния фотограф Питър Линдберг.

Любовта между двамата започва през юли 2016 година, половин година преди да стане известна на обществеността. Тогава настойчивият интерес на пресата и папараците принуди принца да направи изявление, в което той обвини журналистите, че преследват Маркъл. Той заяви, че животът и здравето й са застрашени. Днес и тя признава, че повишеното внимание на пресата към нея й създава проблеми.

Самата тя успява да се справи със ситуацията благодарение на близките си и на своя любим

Твърди, че не чете статиите за себе си и дори рецензиите за изпълнението си във филма „Костюмари“. Не се притеснявала от написаното, защото близките й добре я познават. Всичко останало окачествява като прекалено много шум. След като любовта й с Хари станала обществено достояние, се променило отношението на околните към нея. Тя обаче си останала същата, твърди актрисата. Маркъл осъзнава, че вниманието към нея ще нараства в бъдеще.

Хари

„Ние сме двойка. Влюбени сме. Вярвам, че ще настъпи време, когато ще говорим свободно за отношенията си. Но сега сме просто щастливи“, допълва актрисата.

Мегън продължава работата си в „Костюмари“. Но често пътува между Лондон при любимия си и Торонто, където се снима седмият сезон на сериала.

На практика Мегън е първата официално представена приятелка на принц Хари. А ако сватбата стане факт, то тя ще е първата между британски престолонаследник и американка, след като Уолис Симпсън завърта главата на крал Едуард VIII преди 81 години. Сватбата им тогава предизвика историческа абдикация от трона.

Преди няколко седмици медиите излязоха с информация, че принц Хари е завел любимата си на пътешествие в Африка за рождения й ден

Двамата посетили близки на Хари, а след това се потопили в дивата природа сред странни птици, лъвове и слонове, леопарди и носорози. „Тук се чувствам себе си и влизам във форма“, призна Хари. Именно там го завел баща му след смъртта на майка му – принцеса Даяна, за да се откъсне от драматичните събития. Затова и предположенията са, че там ще направи предложение за брак на Мегън.

Хари е сред най-популярните и обичани членове на кралското семейство. Той е бил в ролята на „лошото момче“ в младостта си – барове, пиянски истории, провокации. В продължение на 10 години кара военна служба в Афганистан, а в последните години се проявява като филантроп. Той е съсредоточен върху проблемите на ветераните с физически и психически травми. Поема разходите за тях с парите, наследени от майка си и възлизащи на 16 млн. долара.

Критиците нападнаха Мегън веднага след интервюто. По думите им това е знак каква принцеса ще бъде тя и я посъветваха, ако иска да влезе в кралското семейство, да бъде по-обрана.

Според други интервюто е направено по перфектен сценарий

А чрез снимките актрисата е отправила послание не към почитателите си, а към поданиците на кралското семейство. Именно към тях са усмивките й.

Аз съм момиче от Калифорния, което смята, че повечето неща днес може да бъдат „излекувани“ с йога, плаж и авокадо, признава Мегън. Признава, че тръгнала за прослушването на „Костюмари“ по дънки, но изведнъж се сетила, че трябва да има визия на адвокат. Затова напуснала залата и от близкия магазин си купила маллка черна рокля, с която се явила на кастинга. Щастлива е, че с успеха си тогава е зарадвала родителите си. Баща ми знае колко трудно е един артист да получи роля, затова беше много горд с мен, казва Мегън. Именно родителите й я възпитали да бъде човеколюбива.

- реклама -