Принц Хари и Меган Маркъл излетяха за Ница с икономична класа

След семейното празнуване на Коледа принц Хари и Меган Маркъл заминаха на романтично посещение във Франция, където посрещнаха Новата година.

В Ница двамата бяха посрещнати от приятелите им, а до Лазурния бряг бъдещите младоженци долетяха на крилата на British Airways.

За изненада на мнозина принцът и неговата любима избраха не бизнес класа, както се полага на тяхното високо положение, а икономична.

Меган и Хари се настаниха в самолета преди останалите пътници и заеха всичките шест места на последния ред, съобщава „Дейли Мейл“. Част от месата бяха купени за тяхната охрана.

Малцина от пътниците можеха да се досетят с кого летят, но всички забелязаха някои изненади. Например, самолетът излетя по-рано от планираното, а когато кацна във Франция, беше посрещнат от въоръжена полиция, която придружи Меган и Хари във ВИП-зоната.

Принц Хари не е първият представител на британското кралско семейство, който лети по този начин. С икономична класа по света са пътешествали няколко пъти в Европа и Америка принц Уилям и Кейт Мидълтън.

- реклама -