Принц Филип към Хари: Никой не се жени за актриса

Съпругът на кралица Елизабет Втора, 98-годишният принц Филип, казал на принц Хари преди сватбата му с Мегън Маркъл, че „никой не се жени за актриса“.

Тази забележка бе цитирана от Софи Майн-Коутс, бивш писател в списание „Tatler“ и дъщеря на пенсиониран частен банкер в статия за вестник „Сънди Таймс“. Тя обаче не разкрива допълнителни подробности за това кога и по този повод принц Филип е изразил загрижеността си, че „човек излиза с актриси, не се жени за тях”.

Смята се, че принц Хари и дядо му имат много силна връзка. Принц Филип дори се появи на една от първите снимки на бебето Арчи, заедно с Кралицата и Дория Рагланд, 62-годишната майка на Меган.

„Ние просто се блъснахме в херцога, докато вървяхме, което беше толкова хубаво“, каза Маркъл.

По-рано беше съобщено, че принц Уилям също е бил притеснен от скоростта, с която се развива връзката на брат му. Според някои информации той дори попитал Хари: „Това изглежда се случва бързо, сигурен ли си?“. Приближени до кралското семейство пък заявиха за вестник „Сън“, че различни членове на британската кралска фамилия са изразили загриженост, но „Хари е застанал твърдо зад Меган“.

Бъкингамският дворец отказва да коментира цитираната забележка на принц Филип.

- реклама -