Принс

Принс си е купувал фентанил под фалшиво име

Принс си е купувал фентанил под фалшиво име. Това стана ясно след претърсване на имението на поп легендата, който почина преди почти година.

Властите са установили, че певецът е купувал силни обезболяващи медикаменти под фалшива самоличност и след това ги е съхранявал в пощенски пликове. Става дума основно за лекарството, с което се смята, че Принс е предозирал фатално, а именно фентанил – силен наркотичен аналгитик, който се продава само по рецепта.

Миналата година проверка на следователите обаче установи, че никой от лекарите на Принс не му е изписвал медикамента, чието разпространение се следи строго на федерално ниво. Сега се установява, че певецът е пътувал под псевдонима Питър Брейвстронг, а лекарят му д-р Майкъл Тод Шуленберг му е изписвал оксикодон и фентанил под името на неговия бодигард – Кирк Джонсън.

Освен това доказателствата, намерени в „Пейсли парк“ сочат, че музикантът е имал връзка от 2014 година с една от участничките в „Гласът на Америка“ – Джудит Хол и че той е чел изключително много как да се пребори със зависимостта си към болкоуспокояващите. За това свидетелстват множеството научни трудове, с които домът му е изпълнен. Смята се дори, че ден преди да предозира с медикаментите, Принс е имал уговорена среща с д-р Хауърд Корнфелд – специалист по лечението на зависимостта към опиума.

- реклама -