Приеха Силвестър Сталоун в Правителствена болница

Рамбо влезе в болница в София, пише „Телеграф“. Новината бе потвърдена от шефа на Киноцентъра „Ню Бояна“ Ярив Лернер, но без да уточнява повече подробности. Продуцентът само успокои феновете му, че няма нищо сериозно, а прегледите на звездата били рутинни.

Артистът, който играе култовият екшън герой, е постъпил в Правителствената болница в сряда сутринта. Това се случило само два дни, след като реализира първите снимки на „Рамбо 5“ на българска земя. 72-годишният любимец си е направил нови пълни изследвания, преди да отиде на морето за следващата част от снимачния процес. На Побитите камъни край Варна той ще се бие със своите душмани и преди това искал да знае, че всичко е наред със здравето му.

Докато чака резултатите в болничното легло, Слай намери време да посърфира в социалните мрежи и дори да качи две-три нови снимки от София в официалните си профили в социалните мрежи.

View this post on Instagram

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 

На едната Рамбо си слага ръкавиците, готов за нови подвизи, а на другата язди кон в полите на Витоша.

View this post on Instagram

… Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 След снимките на Побитите камъни Силвестър Сталоун ще снима приключенията на Рамбо на Канарските острови. Според сюжета героят му се бори с постравматичен стрес, опитвайки се да води нормален живот в ранчо в Аризона. Спокойното му ежедневие обаче се разклаща, след като негова близка приятелка го моли за помощ – внучката й е изчезнала по време на парти в Мексико.

Героят на Слай веднага се заема със случая, а гърба му ще пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Двамата ще обединят сили, за да се изправят срещу опасни мексикански картели, които се издържат с трафик на наркотици и хора.

- реклама -