Президентът на ФИФА
Инфантино с официалната топка на Мондиал 2019

Президентът на ФИФА благодари на Борислав Михайлов

Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати специално благодарствено писмо до Борислав Михайлов. В него той подчертава огромния му принос за развитието на футбола на локално и международно равнище.

„Скъпи Борислав, бих искал да ти благодаря от името на международната футболна общност за всеотдайната работа и множеството проекти, които осъществи начело на БФС последните 14 години. Чрез всички свои действия и резултатите от тях, ти успя съществено да допринесеш за развитието на нашия спорт и за популяризирането на футбола в страната си, в Европа и в целия свят. Заради всичко това държа отново да ти благодаря за изключителната отдаденост към любимия ни спорт. Желая ти всичко най-добро занапред и нямам търпение скоро отново да се срещнем.“ Това е пълният текст на обръщението на Инфантино.

Двамата се познават още от УЕФА, където работиха дълги години заедно. Преди да стане президент на ФИФА, Инфантино бе заместник шеф на УЕФА. Михайлов се оттегли от поста си преди месец. Все още обаче се управлява от заместващ президент. Новият конгрес, на който ще бъде избран и нов шеф, ще бъде следващото лято.

–––––––––––

Отговорни ЗАЕДНО!
#ОстаниВкъщи – спаси животи!
FlashNews.bg

Всичко за коронавируса тук

- реклама -