„През юли ще настъпи паника“: Ясновидка съобщи кога ще започне Третата световна война

„През юли ще настъпи паника“: Ясновидка съобщи кога ще е началото на Третата световна война. Ясновидката предупреди, че Русия не трябва да влиза в конфликт, по-добре е да остане неутрална. Екстрасенсът Инна Мишина каза, че ескалацията на конфликта между Израел и Палестина е само прагът на голяма война, която ще отнеме много животи.

„Малко преди празника във Франция, който ще се празнува през лятото, през юли, ще започне паника. Светът сериозно ще заговори за Трета световна война и военно положение“, отбеляза ясновидката.

Тя подчерта, че Третата световна война ще започне с конфликта в Израел. Според Мишина войната ще бъде много трудна и кървава, ще отнеме много животи.

Ясновидката предупреди, че Русия не трябва да влиза в конфликт, по-добре е да остане неутрална. Тя подчерта, че почти целият мюсюлмански свят ще хване оръжието. Екстрасенската е убеден, че въоръжените сблъсъци ще продължат не една година, а поне три.

В крайна сметка във войната ще бъдат въвлечени Индия и западните страни, пише „Подмосковье сегодня“.

„Конфликт в Близкия изток може да доведе до фалит от страна на правителството на САЩ, както и до ядрена война с Иран“. Това написа в социалната мрежа X американският журналист Тъкър Карлсън.

Вижте още:

- реклама -
error: Съдържанието е защитено