Айтос

Премиерът в Айтос: Ние работим и направеното се вижда зад нас – ВИДЕО

Ние правим и показваме, оставяме на другите да си правят събития, за да се покажат и да кажат нещо лошо срещу тези, които работят. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Айтос, става ясно от видеоклип на официалната страница на министър-председателя в социалната мрежа „Фейсбук“. Там премиера провери изградената пречиствателна станция в града.

„Много е важно, че правим и показваме. Оставяме на другите да си правят събития, за да се покажат и да кажат нещо лошо срещу тези, които работят. Направеното е зад нас. Преди да дойдем ние да управляваме тези процеси, всичко това тук е отивало в дерето и оттам в Черно море. Какво да им кажа повече, защо не са го направили? Сега е направено. Сега идвам млади хора и се заселват в Айтос. Тук е красиво и прохладно, има и планина, а за 15 минути си на плажа. Сега трябва да наблегнем на нови язовири, за да може да се направи водната карта на България. Сега съм възложил на Емил Димитров, на Петя Аврамова и на Николай Нанков това“, посочи премиерът.

„Г-жа Нинова говорила пак че щели да вдигат пенсиите. Ние всеки месец даваме допълнително по 50 лв. на пенсионерите. Вече трети месец даваме за всеки пенсионер. Това са 108 млн. лв. на месец разходът само за пенсионерите. Това са отгоре на пенсията са 50 лв. 13 000 работници взимат пари по мярката 60/40.  В София много обичат да говорят за ГЕРБ, ДПС и другите. За изборите утре къде са кандидатите на „Да България“ и другите за селото в община Айтос? Бием се здраво на изборите и после си живеем мирно“, добави Борисов.

„Нека да вали дъжд и много да навали! Сега станция за отпадните води става готова и в Ямбол. Сега се 72-часовите проби и до 15-20 дни ще стартира. Понеже много неща направихме, трябва и с нещо лошо да останем в съзнанието на хората. Затова всеки ден ще показваме какво сме направили. Сега гледаме най-вече да запазим работните места. Стотици милиони отиват“, допълни той.

Много неща построихме в цяла България. С ченгеджийските си номера нашите опоненти искат да ни изложат, да ни запомнят хората с лошо. Но ние толкова сме направили, че можем всеки ден да показваме нещо ново. А те могат всеки ден да показват какво не са построили. Затова и преди да дойдем на власт Айтос нямаше пречиствателна станция и отпадните води се изливаха в морето. Чисто новата станция обхваща целия град и е на стойност 19 млн. лв. – осигурени по ОПОС. Съоръжението предоставя най-съвременната технология за цялостно пречистване на отпадните води и е от изключителна важност за целия район.Оставяме на другите да говорят по социалните мрежи лоши неща за нас. Ние строим и показваме направеното. Това е нашият подход и така ще ни запомнят.

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 26 септември 2020 г.

източник: Фокус

- реклама -