Прекрасната Вики от култовия филм „Американски пай“ разочарова феновете си – вижте как!

Помните ли прекрасната Вики, която приковаваше погледите в сцените на американския култов филм „Американски пай“?

Всъщност Актрисата се казва Тара Рийд и днес напълно е разочаровала феновете си. Според медиите тя е съсипана от наркотиците и неудачните пластични операции.

Днес Тара Рийд е на 42 години, но вече няколко години предизвиква съжалението на зрителите и дори на най-големите си фенове.

Наскоро й се наложи да обяснява, че не отслабва заради гладни диети, а такава й е структурата. Напротив, заявява, че много яде.

Признава обаче, че е търсила услугите на пластичните лекари, за да постигне идеалното тяло, но всъщност попаднала на некадърник. Така след интервенцията кожата на краката й увиснала като на изпуснат балон. Коремът й пък изпъкнал навън като при гладуващите деца. „Коремът ми изглежда ужасно, но не мога да се реша на нова пластична операция“, казва Тара. И признава, че в продължение на две години е имала проблеми заради операцията.

Тара успешно влиза в медийните класации за изтощени знаменитости. Дълго време тя не обръщала внимание на обвиненията, че е болна от анорексия. Но наскоро заяви, че това много я оскърбява. Преживяла тежко момента, когато медиите публикували нейни необработени снимки по бански. И заявява, че обществото е много взискателно към звездите, които често попадат под ударите му, а понякога не могат да издържат и се сриват психически или дори посягат на живота си.

Тежко е да четеш: тя е ужасна, тя е стара, тя е повлекана. Това много наранява, твърди 42-годишната звезда.

- реклама -