Представителите на тези зодии са най-страстни в леглото

За стабилността на една връзка много фактори имат ключово значение. Един от тях, който не е за пренебрегване са интимните отношения. Ако в леглото всички са доволни – една причина по-малко щастието да се търси извън дома.

Ако все още търсите вашият партньор – за сериозна връзка или за истинско удоволствие – ето представителите на кои зодии са вашият правилен избор:

Овен

Ако представителят на този зодиакален знак е истински привлечен от половинката си, няма никакви задръжки и дава всичко от себе си, за да задоволи и себе си и нея. Овенът не си пада по дългите овертюри и по нежностите, но пък знае точно колко агресивен да бъде. Ако искате нещо по-нестандартно  – това е вашият идеален партньор.

Лъв

Представителите на зодия Лъв обожават вниманието, те са готови на всичко, за да бъдат номер едно. Постоянно се стремят да подобряват техниката си в секса и обичат да научават новости, с които да впечатлят партньора си. Предизвикателно бельо, богат асортимент от секси дрехи и играчки – това са скритите им козове.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион са изключителни прелъстители. Знаят как да ви привлекат, а щом усетят, че са ви привлекли – страстите в интимните отношения са ви гарантирани. Със Скорпиона ви очакват бурни изживявания в леглото. Искате да изпробвате всички пози от Кама Сутра? Това е правилният човек! Той ще превърне в реалност всички ваши сексуални желания.

Стрелец

Опасно страстни са! Могат да прекарат цял ден в обятията на любимия. С тях часовете секс няма да ги усетите. Обичат да изпълняват роли, да използват различни секс играчки и принадлежности. Жената Стрелец ако не получи това, което иска, пред очите на партньора си ще си го набави сама. По-добре бъдете подготвени за страстите с нея, за да не останете засрамени и незадоволени.

 

- реклама -