Предсказания: Какви чудеса могат да ни се случат през 2022г.

Прогнозите за 2022 г. за света вече могат да се чуят на всеки ъгъл. Това не е изненадващо, защото хората наистина искат следващата година да сложи край на всички неприятни събития , които се случват от 2019 г. насам.

Какво казват по този въпрос най-известните прогнозисти на настоящето и миналото?

ПРОГНОЗИ ЗА 2022 Г. 

Струва си да започнете с думите на най -известната гадателка на всички времена.

Ванга увери, че през 2022 г. светът няма да има големи проблеми. Засъжаление, това не означава, че всичко ще бъде перфектно, но няма защо да сепритеснявате .

Не се предвиждат катастрофи или бедствия. Ще има малкинесъответствия, свързани с Африка и Изтока, но хората бързо ще свикнат с тях и ще оцелеят. Ванга също е предвещавала „приказно богатство“ за много хора от средната класа, но дешифраторите на нейните прогнози твърдят, че не ставало дума за пари.

Може би пророчицата е имала предвид голям тласък по отношение на духовното развитие . Има и няколко експерти, които твърдят, че говорим за намаляване на приходите в брой поради въвеждането на още по-голям брой безкасови методи на плащане .

Нострадамус, за разлика от Ванга, бил с по-радикални прогнози.

Неговите последователи говорят за големи политически промени, които ще засегнат света през следващата година.

Така например те твърдят, че отношенията между Русия и Украйна ще станат значително по-топли и Европейският съюз ще се радва на това.

Но в Корея могат да възникнат няколко сериозни сътресения, които ще доведат до обединението на страните.

Пророчествата на Нострадамус се отнасят и за Съединените щати. Има спекулации, че Америка ще загуби голяма част от влиянието си . Всички опити на американците да възстановят предишното ниво на контрол ще завършат с крах и още по-голям упадък.

 

- реклама -