ПП/ДБ се регистрираха за изборите, Кирил Петков: Нито ще се откажем, нито ще се предадем

ПП/ДБ се регистрираха за изборите, Кирил Петков: Нито ще се откажем, нито ще се предадем

Нито ще се откажем, нито ще се предадем! Това заяви Кирил Петков при регистрацията на коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в ЦИК за изборите на 9 юни.

„Няма да дадем държавата да се управлява от Делян Пеевски, ще дадем всичко възможно държавата да продължава да се развива. Вярвам, че в България има хора, които вярват в нас и ще гласуват за нас“, продължи Петков.

„Много хора биха се радвали ние да започнем да се разграничаваме от наши депутати. В случая, комисията, която е създадена да хвърля помия върху наш депутат, е абсолютно инсценирана“, заяви още Петков във връзка с депутата Бойко Рашков и временната парламентарна комисия за митниците.

„Ние работихме в името на реформи, които бяха жизненоважни за страната ни. И именно заради тях, сега пак се явяваме на избори“, поясни още Христо Иванов.

По-рано днес на брифинг в Народното събрание Николай Денков заяви, че второто плащане по Плана за възстановяване и устойчивост към България се бави, тъй като ГЕРБ и ДПС саботират правосъдната реформа и техните председатели на комисии в парламента бавят нужните за ПВУ законопроекти.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично заяви, че това не е вярно и напомни, че ГЕРБ вкара България в Европейския банков съюз, чакалнята на Еврозоната и остави готов ПВУ, писан от Томислав Дончев.

ГЕРБ се регистрира в ЦИК за изборите и отсече: Дотук с експериментите и ротациите – Flashnews

 

- реклама -