Лудогорец

Познат испанец свири реванша между Лудогорец и Виктория

Испанският рефер Алберто Ундиано Майенко ще ръководи срещата-реванш от плейофния кръг на Шампионска лига между Лудогорец и Виктория (Пилзен). Именно този съдия надува свирката през 2014 г. в паметната среща на „Васил Левски“ срещу Стяуа, когато разградчани за пръв път влязоха в групите на най-комерсиалния клубен турнир. Сега в Разград се надяват, че и сега реферът отново ще им донесе късмет. Лудогорец има преднина от 2 гола преди битката в Чехия. Важният мач е утре, 23 август, от 21:45 ч.

Лудогорец продаде половината билети

В същото време стана ясно, че Лудогорец продаде над 300 билета на свои фенове за мача с Виктория. Много българи, живеещи в Чехия, си купуват пропуски, като с клуба в Пилзен пристигна специален човек, който да продава билети на местна територия.

За български фенове има отпуснати 670 билета в сектора за гости, като се очаква голяма част от тях да бъдат изчерпани, тъй като в деня на мача в Пилзен ще пристигнат и българи от Прага и близките градове. Пропуски за срещата ще се продават и на касата при сектора за гости.

- реклама -