Кристиано Роналдо

Появи се видео с Роналдо и „жертвата му“. Футболистът: „Съвестта ми е чиста!“

Английското издание Sun публикува ексклузивно видео, заснето с мобилен телефон от нощта, която Кристиано Роналдо прекарва с американката Катрин Майорга.

Жената го обвини в изнасилване, а кадрите са от часове преди това, когато двамата танцуват във ВИП-секцията на нощен клуб в Лас Вегас. На тях личи, че дамата няма нищо против ласките на португалеца.

Междувременно звездата на Ювентус Кристиано Роналдо заяви в Twitter, че твърдо отхвърля обвиненията в изнасилване срещу него и няма никакви притеснения от евентуално разследване на случая. В края на миналата седмица американката Катрин Майорга заяви, че Роналдо я е изнасилил в хотелска стая в Лас Вегас през юни 2009-та година, след което неговите представители са я подвели да подпише договор за конфиденциалност срещу 370 хиляди долара.

В последните дни скандалът набра скорост, като германското издание Шпигел публикува въпросния договор за извънсъдебно споразумение, а полицията в Невада потвърди, че отново ще отвори случая, за да го преразгледа. До момента единственият коментар на петкратния носител на Златната топка бе, че това е „фалшива новина“, но днес той публикува по-дълго съобщение в Туитър. „Категорично отхвърлям обвиненията срещу мен. Изнасилването е отвратително престъпление, което е против всичко, в което и вярвам, и което съм. Колкото и да имам желание да изчистя името си, отказвам да подхранвам този медиен спектакъл, създаден от хора, които искат да си правят реклама на мой гръб. Поради това чистата ми съвест ще ми позволи да изчакам спокойно резултатите от всички разследвания по случая“, написа португалецът.

 

Очаква се по-късно адвокатът на Майорга да даде пресконференция с детайли около случая и обвиненията срещу Роналдо.

 

 

- реклама -