Сотиря, момиченце

Повдигнаха обвинения в опит за блудство с дете на двамата от Сотиря

Двама души са арестувани заради поредния случай на блудство в малко момиченце от село Сотиря, съобщи официално МВР.

Задържани за 72 часа са е момче на 15 години, от същото село и 68-годишен мъж, живял временно без регистрация на адреса на майката на детето. Този следобед Районна прокуратура – Сливен им повдигна обвинения.

За тийнейджъра Христо обвинението е, че макар и непълнолетен, но като могъл да разбира свойството и значението на извършеното, и да ръководи постъпките си, чрез употреба на сила, извършил действия с цел да възбуди и  удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на малолетно момиче.

По думите на майката възрастният мъж – Йордан е опитал да блудства с детето и преди един месец, но тя не смеела да се оплаче, защото той заплашил да й пререже гърлото. Неговото обвинение е подобно като на Христо, но за деяние през юли.

Жената успяла да спаси детето си

Сигналът е подаден от 29-годишната жена снощи малко преди 21 часа. Тя съобщила в полицията за посегателство, свързано с блудствени действия спрямо малолетната й дъщеря на 8 години. След сигнала в РУ-Сливен незабавно са предприети действия за установяване на фактите и обстоятелствата според получената информация и издирване на извършителя.

Детето е прегледано от съдебен лекар, не са установени данни за насилствени действия

То е с прехапана буза, тъй като устата му била стискана за да не вика.

 

- реклама -