книга

Порнозвезда разказва в книга за аферата си с Доналд Тръмп

Сексът с Тръмп не е впечатляващ

Това твърди бившата актриса от филми за възрастни Сторми Даниелс, която преди няколко месеца предизвика буря в политическите среди на САЩ с твърдението си, че е била любовница на президента Доналд Тръмп.

Сега Сторми пуска на пазара книга за аферата си с милиардера

Порнозвездата, която твърди, че е спала с Тръмп преди около 10 години е категорична, че той е бил „най-малко впечатляващият секс“, който е правила някога в живота си.

На страниците на „Пълно разкриване“ Даниелс също така представя графично описание на гениталиите на американския президент. Книгата излиза на пазара само месец преди ключовите междинни избори в САЩ.

В книгата си порноактрисата разказва, че срещнала за първи път Тръмп на турнир по голф в Тахо през 2006 г. По думите й двамата са правили секс в мезонета му, след като един от неговите бодигардове я поканил да вечеря с магната. След това тя останала в контакт с Тръмп през следващата година с надеждата, че той ще я вземе в своето телевизионно шоу.

Тръмп отрече аферата, но адвокатът му Майкъл Коен призна, че е платил на Сторми 130 000 долара малко преди президентските избори през ноември 2016 г. Той не можа обаче да обясни поради каква причина е дал парите на бившата порноактриса.

 

- реклама -