Поръчителите на Борисов публикуваха кадри от нахлуване в празната къща на премиера – ВИДЕО

Нов компромат се появи в някой сайтове днес. Става въпрос за видео, качено в YouTube, за което се твърди, че е от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденция Бояна.

В него самия Борисов липсва и става ясно, че изобщо не е в резиденцията. Но се виждат негови дрехи, лични вещи, както и прословутото шкафче с пачки и златни кюлчета. На този етап обаче нищо не доказва, че те не са били подхвърлени там от лицето, което снима.

Това видео обаче повдига повече въпроси, отколкото да дава отговори:

-Очевидно е, че в момента на заснемането на този видеоклип къщата е тъмна и необитаема. Липсата на премиера и охраната му в дома осигурява време и спокойствие на изпълнителите да разположат реквизита си на точно определено място и да заснемат нужните кадри.

-Кой е влязъл в държавната резиденция на премиера, докато тя е необитаема?

-Как и защо се придобиват записи и видеа от спалнята на премиера Борисов? Застрашени ли са живота и здравето му след като всеки може да проникне, когато той не е в дома си и да се разполага с вещите му? И дори да го снимат в леглото му, докато спи?

-Защо нахлуване в личното пространство на българския министър-председател и очевидно инсцениране на притежания на съмнителни суми и предмети се разпространява масирано в социалните мрежи от „умните и красивите“ привърженици на „Демократична България“, които ще променят страната ни? Това ли ви е демокрацията, уважаеми?

-Всички българи трябва да си отговорим на следния въпрос: Ще толерираме ли мутренският подход и заплахите към премиера на Републиката? Кой е поръчителят? Това става ясно от публикуваните разговори на Васил Божков, който освен кръв на протестите иска и компромати. „Божков: Насъсквам хората, те ще извадят и ще пуснат“, казва в диалог с Паунов от БСП, който иска от него да хвърли „малко бензин в огъня“.

 

- реклама -