трансджендър

Популярна YouTube звезда разкри, че е била мъж

Никки де Ягер, едно от най-известните бюти гурута в YouTube направи шокиращо признание, че е трансджендър. Известна като NikkieTutorials, тя има над 12 млн. абонати в своя канал и от над 10 години прави видеа за грим и прически.

Причина да разкрие, че е е родила момче станал опит да бъде изнудвана и заплахи да се разкрие миналото й. 25-годишната интернет персона и бюти влогър публикува 17 минутно видео, в което призна на феновете си своята тайна.

„Днес съм тук, за да ви споделя нещо, което винаги съм искала да знаете. Исках да го направя аз по моя си начин и когато аз реша, но очевидно това право ми беше отнето. Затова заставам пред вас и ви признавам, че съм се родила в грешното тяло. Иначе казано аз съм трансджендър. Аз съм Ники. Не ни трябват табели и определения, но ако има нужда от такива, да бях момче“, сподели известната холандка.

Тя разказа за детството си и обясни как винаги се е чувствала жена. „Още на 7 или 8 годинки започнах да се обличам като момиче и се чувствах страхотно. Окончателно приключих с процеса на смяна на пола на 19 години“, сподели още Ники.
От миналата година тя е сгодена за приятеля си Дилън. Феновете й, голяма част от които бяха изненадани и шокирани от признанието, в коментари към видеото заявиха, че подкрепят своята любимка и я насърчиха да продължи да прави видеа.
- реклама -