Помните ли Хейли, дъщерята на Еминем? Няма да повярвате как изглежда днес

Порасналата дъщеря на Еминем направи фурор в интернет. Профилът й в „Инстаграм” привлече вниманието на редица медии, а читателите се възхищават колко красива е станала 22-годишната Хейли Джейд Скот Матърсн.

Тя авърши Университета в Мичигън и се радва на голяма популярност в Instagram. За баща си обаче говори рядко, даже по-скоро не го прави.

Затова почитателите – и нейните, и на баща й, бяха особено доволни да прочетат изявлението й пред Daily Mail, където на въпрос дали поддържа отношения с баща си и дали той я подкрепя тя отговаря: „Разбира се, ние сме много близки“.

Хейли е единственото дете на Еминем и бившата му съпруга Ким. Откакто направи профила си в Instagram през 2016 г. тя постоянно получава покани за изява от различни марки, но очевидно засега славата не я изкушава.

Няма намерение да следва стъпките на баща си в музикалния бизнес – много повече я влече светът на модата. Пази личния си живот от любопитни погледи и за нея се знае твърде малко.

View this post on Instagram

Feeling extra lucky today ☘️

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) on

Все пак не е тайна, че е завършила Психология с отличие и че от две години има връзка с бившия си състудент Ивън Макклинтък. Младежът, естествено, е запален почитател на Еминем, който пък от своя страна одобрява връзката на дъщеря си.

View this post on Instagram

Mondays 😴

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) on

И със сигурност чувства облекчение, че животът на двойката, която предпочита домашния уют и тихите забавления, е много различен от бурната му младост и скандали с Ким.

А по-наблюдателните забелязаха, че много прилича на майка си Кимбърли Ан Скот.

- реклама -