Помните ли Фред Дърст от Limp Bizkit? Няма да повярвате как изглежда днес…

Голяма промяна, както във визията си, така и в мисленето и поведението си, е претърпял Фронтменът на Limp Bizkit Фред Дърст

Той е разочарован от американската музика и твърди, че тя се влияе единствено от „новото грабващо течение“.

Певецът не е правил концерт в родната си държава от няколко години. Причината за това е, че Дърст е възмутен от желанията на публиката за популярна музика от класациите.

„Ние бойкотираме Америка вече от няколко години. Направихме няколко радио шоута през 2010 г. за приятел и това беше. Реално не сме правили турне в САЩ от 2006 г.

Причината? Просто не знаем какво се случва в страната. Всички се хвърлят на поредното грабващо течение и това постоянно се променя“, заяви той пред Kerrang!.

„Америка е задвижвана от продажбите. Това е домът на корпорациите. Ние сме Limp Bizkit и не можем да правим нищо друго освен да бъдем себе си“.

Фронтменът на бандата не си прави илюзии, че позициите на групата в САЩ са същите: „През 2000 г. имаше 35 милиона души, които се вълнуваха от Limp Bizkit. Години по-късно много от тях вече са на съвсем друга музикална вълна.

Ние бяхме частица от времето, но това вече отмина“.

Това личи и по сегашната визия на Фред Дърст, който вече е улегнал и няма и помен от момчето, което смяташе, че всичко му е позволено.

Фред Дърст режисира и филма „Moose“. В лентата Джон Траволта играе обезумял почитател на известен актьор. С течение на времето героят му започва да прекрачва позволените граници и не просто преследва кумира си, но започва да се стреми да разруши живота му. А подобно нещо е претърпял самият Фред Дърст.

- реклама -