Парис

Помните ли дъщерята на Майкъл Джексън? Няма да повярвате как изглежда Парис днес

Едва ли е нужно да сте фенове на Майкъл Джексън, за да помните неговия бурен личен живот. Покойният крал на поп музиката има зад гърба си два брака – единия с дъщерята на Елвис Пресли, а другия с медицинската сестра Деби Роу, от която има две деца. Най-малкият наследник на певеца е роден от сурогатна майка, която остана анонимна, въпреки че според мнозина именно Деби е родила и него.

След смъртта на Майкъл Джексън неговите деца продължиха да живеят в светлините на прожекторите. Безспорно най-популярна от тях стана дъщеря му Парис, която с лекота се вля в светските редици на Холивуд и днес се изявява като модел, фешън икона и просто момиче, което е канено на всички големи събития от шоубизнеса.

Парис пуши в тоалетната по време на Мет Гала, заедно със звезди като Белла Хадид и Дакота Джонсън

Тежко тийнейджърство зад сянката на баща си

Парис е кръстена на френската столица, където според твърденията на Майкъл е била зачената. Кръстници са й Елизабет Тейлър и Маколи Кълкин, с когото и до днес поддържат изключително близки отношения.

След смъртта на баща им, Парис и братята ѝ са отгледани от баба им Катрин. Тя многократно е заявявала, че е убедена, че баща ѝ е бил убит.

„Татко често намекваше, че има врагове. Понякога това звучеше като „някой ден те все пак ще ме убият”. Разбирам, че това изглежда като поредния елемент от теорията на конспирацията, но всички истински почитатели и всички от семейството знаят, че това е истина. Това бе клопка”, разказа тя в интервю за сп. „Rolling Stones“.

Преди няколко години дъщерята на Майкъл Джексън, която днес е на 20 г., призна, че е била сексуално насилена на 14 години от мъж, който описва като „напълно непознат“. Травмата от преживяването и непрестанният тормоз в интернет към нея и семейството ѝ докарват Парис до депресия. А това завършва с три неуспешни опита за самоубийство. Близките ѝ я изпращат в терапевтично училище в Юта, където момичето завършва средното си образование.

През 2017-та Парис Джаксън подписа договор с една от най-големите модни агенции – IMG Models. В момента тя се изявява и като певица в дуо с Гейбриъл Глен.

Парис, заедно със Стела Макартни и Майли Сайръс

Каква е сексуалната ориентация на Парис?

Неотдавна таблоидите зад Океана гръмнаха с информацията, че дъщерята на Майкъл Джексън върти любов с модела Кара Делевин, която от години открито признава, че е хомосексуална. Парис бе снимана да се целува страстно с Кара по време на двойна среща с Маколи Кълкин и неговата приятелка.

Парис и 25-годишната Делевин не пестяха интимните целувки една към друга по време на вечерята в бразилски ресторант в Холивуд. Облечена като момче, Кара се впусна в бурен танц с Парис, като преди това коленичи пред нея.

- реклама -