Аврил Лавин

Помните ли Аврил Лавин? Вижте как изглежда днес! (СНИМКИ, ВИДЕО)

Помните ли Аврил Лавин – лошото момиче на поп музиката отпреди десетина години? Точно тя искаше да замени гаджето на момчето, което харесва, в абсолютния си хит „Girlfriend“ и питаше защо нещата са толкова сложни в другия си безспорен разбивач на класации „Complicated“…

И точно както внезапно изгря на музикалната сцена, така внезапно Аврил изчезна от светлината на прожекторите, но вече порасналите ѝ фенове така и не я забравиха.

Ето как изглежда Аврил Лавин днес – на 33 години. Красива, с широка усмивка, преодоляла тежките изпитания дотук и в очакване на чисто новия си албум.

От профилите на Аврил в социалните медии се вижда, че тя активно работи по новите си проекти, среща се с приятели и се забавлява добре.

През септември 2017 г. певицата се върна на сцената след 3 години отсъствие и направи първото си изпълнение на живо, присъединявайки се към колегите си от „Никълбек” на техния концерт.

Тя пя заедно с бившия си съпруг Чад Крюгер и останалите момчета от групата концерта им в гръцкия театър в Лос Анджелис, Калифорния и изпълни песента си „Rockstar“ заедно с фен на име Оуен.

През последните години звездата остана извън светлината на прожекторите след като сподели, че страда от Лаймска болест. Тя дори обеща, че много скоро феновете ѝ ще могат да чуят новите ѝ песни. Освен това благодари на почитателите си за търпението и подкрепата:

„Искам да благодаря на моите фенове за тяхното търпение. Завръщам се с нов албум и се надявам, че той ще бъде перфектен за вас!”

Аврил сподели, че ефектът на заболяването ще се отрази върху творчеството й.

„Това не беше просто тежък момент, но и просветление, и то повлия на моите изкуство и личен живот”.

„Мой приоритет ще продължи да бъде повишаването на информираността за лаймската болест”, допълни певицата.

Аврил Рамона Лавин е родена на 27 септември 1984 г. в Онтарио, Канада. Обявена е за една от най-популярните поп-рок изпълнителки на 2002 г.

Израснала е в консервативно семейство. Името ѝ е френско, „Avril“ означава април, а „Lavigne“ – лоза, но въпреки това се произнася по английски маниер.

На 21 години се омъжва за рокмузиканта Дерик Уибли от групата Съм Форти Уан, но впоследствие бракът им е анулиран. През 2012 година се сгодява за Чад Крюгер, вокалистът на Никълбек, но бракът им се разпада през 2013 г.

Аврил се занимава с кънтри музика, пее в църковен хор и свири на китара и пиано. Открита е от първия си професионален мениджър, докато изпълнява кънтри-кавъри в книжарница в Кингстън, Онтарио.

На 16-годишна възраст тя вече има подписан договор с Ариста Рекърдс, и се мести в Ню Йорк, за да работи по първия си албум.

Следват пет студийни албума между 2002-ра и 2013 г. – „Let Go“ (2002 – 2003), „Under My Skin“ (2004 – 2005), „The Best Damn Thing“ (2007), „Goodbye Lullaby“ (2011) и „Avril Lavigne“(2013).

През 2017 г. таблоидите гръмнаха с новината, че Аврил е починала през 2003 г. и е била заменена с двойничка на име Мелиса. Според източниците на бразилския сайт, в който излиза информацията, в началото на кариерата си певицата била прекалено натоварена от славата, затова започнала да използва двойничката си, която се появявала на светски събития вместо нея. Според изданията след известно време Аврил починала и била трайно заменена от Мелиса.

Според медиите доказателство за това бил външният ѝ вид на червения килим – истинската Аврил предпочитала панталони, а Мелиса харесвала рокли и поли.

След настъпилата масова истерия авторът на статията за двойничката на Лавин признава, че си е измислил историята, а мотивът му бил да покаже на света как работи интернет конспирацията.

Кратък преглед на коментарите в профилите на звездата в социалните мрежи обаче показва, че и до момента много фенове изразяват съмнение, че Аврил Лавин е истинската. Очевидно интернет конспирацията отдавна живее собствен живот…

- реклама -