Помните ли Аби от „Военни местопрестъпления“? Няма да повярвате как изглежда днес

Поли Перет е в Топ 10 на най-богатите актриси с 8.5 милиона долара за 2017 г.

Миналата година тя обяви, че напуска  криминалния сериал на телевизия CBS NCIS (на български „ Военни местопрестъпления“).

Актрисата, която играе ролята на Аби Шуто в продължение на 14 сезона, обяви новината в Twitter.

 

Криминологът с готическа визия Аби Шуто е сред любимите персонажи в криминалната поредица. Героинята дори има няколко фен страници в социалните мрежи със стотици хиляди последователи.

През 2015 година психясал бездомник я нападнал на улицата пред нейния дом и й нанесъл няколко удара в лицето.

„Почти умрях тази вечер“, написала тя в Туитър. „Случилото се беше ужасно, промени живота ми и съм благодарна, че останах жива“.

Мъжът непрекъснато повтарял името си –Уйлям и повтарял, че ще я убие. „Бях сама, ужасена и в капан“, казала тя, благодарейки на съдбата, че той не я завлякъл в празния гараж наблизо. „Знаех, че, ако ме довлече до там, то ще съм мъртва“.

В момента, когато нападателят я оставил сама, тя рухнала на пътеката, където останала незабелязана и безпомощна, въпреки че покрай нея минал човек, разхождащ кучето си и цъкайки нещо на смартфона си.

Тогава на помощ й дошли знанията по криминалистика от студентските години и опитът от сериала – тя изпратила смс на свой съсед и на познат-полицай, когото познавала от местната църква. „Веднага нарисувах щрихов портрет за полицията“, който приятелите й фотографирали и използвали, за да открият нападателя и да привлекат  вниманието на полицията, която го арестувала.

Нападателят Дейвид Мерк бил арестуван по подозрение за заплаха за убийство и му била определена гаранция от 100 хил. дол.

- реклама -