Мейзер

Полицията върна Анита Мейзер в дома й заради нов оглед

Три часов оглед на дома на Анита Мейзер, в който бе убит съпруга й Николай Димов направиха този следобед варненските криминалисти.

Мисис България 2014-та също бе доведена на мястото на престъплението с полицейски конвой. За сега не е ясно дали са открити нови улики около смъртта на културиста.

Утре съдът решава дали да пусне моделката

Очевидно прокуратурата се нужда от събирането на още доказателства преди утрешното заседание на Окръжения съд във Варна, който ще разгледа искането на обвинението Анита Мейзер да бъде оставена за постоянно в ареста. Към момента тя е с повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост.

Опасен секс

За сега разследващите отказват да оповестят причините довели до смъртта на Николай Димов. Утре при изслушването в съдебната зала трябва да стане ясно дали наистина мъжът е убит при груба сексуална игра.

Според неофициалната информация, Мейзер е завързала съпруга си със свински опашки докато правели секс. Когато той започнал да се задушава тя се опитала да среже примката с остър предмет, което обяснявало и прорезната рана на врата на убития мъж. Чакат се резултатите от биохимичния анализ, за да се види дали Димов е бил упоен.

Камерите в луксозната кооперация, показвали как двойката се прибрала заедно около 1:30 след полунощ. Следващото движение в жилищната сграда е идването на извиканите полицейски екипи, което е станало на зазоряване около 06:30.

Не имало опит за самоубийство

Засега единствената официална информация от разследващите е, че Анита Мейзер не е правила опит за самоубийство в килията си. По-рано бе тиражирана версия, че моделката се е опитала да се обеси.

- реклама -