майка

Полицията в Пловдив е сезирана и от други потърпевши, удряни от мъжа, зашлевил майка с бебе

30-годишният мъж, който удари жена с бебе на улицата в Пловдив е имал и други подобни прояви.

Това съобщи началника на полицията в града под тепетата старши комисар Йордан Рогачев. Тепърва ще се установяват колко са случаите и пострадалите от действията на извършителя Симеон Гвоздев.

Днес в полицията са започнали да се обаждат и други хора, потърпевши от подобни негови прояви назад във времето.

„Инцидентът е станал пред търговски обект, близо до болнично заведение в Пловдив. Собственикът на обекта е направил клипа и го е качил в социалните мрежи“, каза Рогачев, цитиран от „Фокус“. Полицията се е самосезирала незабавно и е тръгнала по горещи следи.

Мъжът е осъждан за кражба през 2005 година. Той е бил задържан снощи на улицата, където живее. Принципно водел скитнически начин на живот. Когато е давал обясненията в полицията той е бил полуадекватен. Не му е била взета проба за алкохол, или наркотик. Очаква се експертизите да покажат повече за състоянието му.

„Интересното в случая е, че дамата, която е пострадала, не е подала сигнал в полицията“, каза още старши комисар Йордан Рогачев.

Шокиращият инцидент стана в четвъртък следобед на „Пещерско шосе“ срещу болница „Пълмед“. Майката с бебето се движела, когато ненадейно била ударена от мъжа без причина.

- реклама -