Полицайката, помагала на Семерджиев: На мен съвестта ми е чиста!

Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“, написа в пост във Фейсбук Симона Радева, съобщава бТВ.

„На мен съвестта ми е чиста!“, написа в профила си във Фейсбук“ полицайката Симона Радева, която е помагала на обвинения за тежката катастрофа пред хотел „Хемус“ в София Георги Семерджиев да се укрие.При инцидента загинаха две млади жени – на 22 г. и 26 г.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си!
Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!
Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове!“, пише още в поста на Радева.

Тя беше отведена вчера принудително в столичното следствие за разпит.

За Симона Радева се знае, че работи в I РПУ в София и най-вероятно е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала и полицейски атрибути.

- реклама -