Пол Чекър

Британският лектор Пол Чекър учи бизнеса и политиците как се говори пред публика

Британецът Пол Чекър – актьор и професионален трейнър в сферата на публичната реч и комуникациите, завърши първия си обучителен курс в София.

Представители на политическите и бизнес среди у нас бяха сред първите, които се убедиха, че „пълна промяна” е възможна дори за един ден трейнинг. Именно в това е know how –то на експертите на Международното училище за комуникации- за кратко време да усвоиш тайните на добрата комуникация.

За Пол няма участници, които не могат да бъдат научени. Дори езиковата бариера не може да бъде проблем. Самият той предложи един от следващите курсове да бъде на български.

„Пол стопява ледовете и събаря прегради с аудиторията само за секунди. След това я завладява и в края на деня всеки от нас „говори пред публика „ почти като американски президент ”– споделя един от участниците.

А американските президенти говорят така добре, защото са добре обучени.

„ И все пак има разлика в начина, по който Обама  произнася реч пред студенти и пред Конгреса, например. Той добре знае тънконстите на комуникацията  и владее всяка аудитория. Доброто представяне е съвкупност от знания, практика  и добра подготовка”, споделя Пол Чекър.

А как се обучават кралски особи и президенти едва ли ще ни кажат Пол и колегите му. Въпреки богатият си опит. Конфиденциалността е задължителна.

Индивидуалната работа  и вниманието към всеки един участник в курсовете на ISOC  са възможни, защото групите са малки.

С  курса „Публична реч”  започна дейността  на Международното училище за комуникации  в  България. Курсовете са предназначени за мениджъри, политици, специалисти в областта на маркетинга, ПР-а, продажбите. Или казано накратко – всички, чиято работа изисква добра комуникация.

Всички курсове, предлагани от престижното британско училище могат да бъдат организирани у нас. Но най- интересната оферта на ISOC  са курсовете, които ще бъдат специално подготвени според изискванията  и нуждите на клиентите.

„ Когато започнахме преговорите с ISOC, което е част от Pinnacle, най- голямата в света компания за обучение в сферата на комуникациите, първото условие от тяхна страна беше – Никакъв компромис с качеството.  Може би на това се дължи авторитета на ISOC, чиито клиенти са президенти, премиери, депутати, изпълнителни директори на големи корпорации.” Това споделят  Жени Павлова и Силвия Асенова, собственици на Power Lab Pro, компанията,  която е представител на ISOC за Балканите.

Дипломите, издадени от Международнoтo училище за комуникации са признати в цял свят.

Първите дипломи у нас ще бъдат раздадени още тази седмица.

 

 

 

- реклама -