Пол Погба

Погба дава на съд авторите на фалшива новина

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че ще дадена съд авторите на фалшивата новина, че се отказва от националния отбор на Франция. Според информацията 27-годишният халф искал да се откаже заради коментарите на президента Макрон по отношение на исляма. Погба, който е мюсюлманин, има 72 мача и 10 гола за сините.

„100% абсолютно измислена информация, която твърди неща, които не съм казал и дори помислил. Бесен съм. Също така ядосан, шокиран и разочарован от това, че използват името ми по този начин. Тотално фейк заглавия, които въобще не са приятни, защото този момент е труден за Франция. А освен това в хаоса се добавят националният отбор и моята религия“, написа Погба в Инстаграм.

„Аз съм срещу всички форми на терор и насилие. За съжаление някои хора не се държат отоворно и злоупотребяват със свободата на пресата. Така създават верига от слухове и въобще не ги интересува дали нараняват някого или как променят живота на хората. Давам на съд издателя и авторите на този 100% фейк нюз“, завърши футболистът.

- реклама -