хороскоп

Подходящ ден за интимни връзки за Козирога и още от хороскопа Ви днес

ОВЕН
Малко трудно ще се адаптирате към нещата днес. Не се натоварвайте прекалено много и не се опитвайте непрестанно да контролирате всичко.

ТЕЛЕЦ
Още от сутринта ще ви завърти въртележката на събитията. Днес ще имате много срещи. Внимавайте да не пропуснете нещо важно между много разговори.

БЛИЗНАЦИ
Ще трябва да решите някои финансови въпроси по понеделнишки. Налага се да промените тактиката при разпределението на средствата. Не проявявайте екстравагантност по паричните въпроси.

РАК
Почти сте свикнали с нелеката и отговорна роля на лидер. Днес отново ще трябва да поемете върху плещите си самостоятелното решение на трудни въпроси и контрола над ситуациите. Ако се занимавате с финансови въпроси, внимавайте, днес лесно могат да ви излъжат.

ЛЪВ
Ще ви се иска да избягате далече от ежедневните ангажименти, най-вероятно покрай морето. Някои от вас и може и да успеят да осъществят тази мечта, а останалите могат само да бленуват пред чаша студена бира.

ДЕВА
Ако сте се потрудили преди две седмици днес можете да пожънете резултатите от усилията си. Работете заедно с други хора, за да постигнете по-добри резултати.

ВЕЗНИ
Ще ви затрупат с работа. Добре бихте се представили, ако сте свързани с политиката и обществените дейности, май ви бива в манипулациите…

СКОРПИОН
Ден само за общуване и осъществяване на контакти. Днес ще ви дразни всичко непочтено и нечестно. Не се разпилявайте в действията си.

СТРЕЛЕЦ
Възможно е да започнете деня с не особено добро настроение, за което причина винаги има, която изглежда твърде основателна. Опитайте да смените перспективата и ще разберете, че само хабите нервна енергия за несъществени неща. Усмихнете се и просто бъдете щастливи.

КОЗИРОГ
Денят не много подходящ за интимни връзки, наблегнете на служебните, но и там имайте едно наум. Може да се наложи да направите някои компромиси в името на общото благо.

 ВОДОЛЕЙ
Ако сте свързани с компютрите и програмирането по някакъв начин, днешният ден е сякаш направен за вас, ще имате възможност да докажете качествата си. Внимавайте, обаче с алкохола, особено със студените бири.

РИБИ
Днес няма да ви се работи особено, гледайте шефа ви да не разбере. Добре ще ви се отрази физическата активност, но гледайте да е в басейн или във фитнес зала с климатик.

- реклама -