Снимка: БГНЕС

Почина жената, която беше подпалена от мъжа си

Запалената от мъжа си жена е починала рано тази сутрин, съобщи Нова ТВ. Тя беше транспортирана  с над 90% изгаряния в „Пирогов”.

Трагедията се разигра във врачанското село Три кладенци. Мъжът, с когото 42-годишната Татяна Петрова живеела повече от 30 години на съпружески начала я изчакал да заспи, влязъл в семейната спалня, полял я с бензин и я запалил. Жената е горяла поне четвърт час докато успее да излезе сама на дворната чешма, за да се опита да се самоизгаси. Писъците й били чути от сина й и двама негови приятели, които й оказали първа помощ. Жената е получила над 90% изгаряния.

Транспортирана е в „Пирогов“ в кома, поставена е била в специална водна камера и на командно дишане, разказаха близките.

Въпреки усилията на медиците в клиниката тази сутрин жената е починала, научи Нова от свои източници. Информацията беше потвърдена от кмета на селото Светлан Симеонов, който се е включил да помага на синовете на починалата жена да организират погребението. Съпругът, който в крайна смутка уби жена си, е в ареста.

- реклама -