Почина бащата на Илия Павлов

Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, е починал на 24 февруари. Това съобщава „24 часа“, цитирайки бившият зам.-председател на „Мултигруп“ Георги Петков.

Пред медиата Петков разказва, че на опелото са присъствали всички близки на Найденов, в това число внуците и снаха му Дарина Павлова. Те не са искали да се шуми около кончината на Павел Найденов. Именно затова и не е била обявена смъртта на 84-годишния мъж и е нямало нито съобщение в социалните мрежи, нито некролози.

Бай Павел, както близките му наричаха Павел Найденов, е бил кремиран. Скоро се очаква да бъде положена и урната му. Според Петков това ще стане или на Боянските гробища, или в Долни Богров, където са костите на баща му.

До смъртта му се стигнало след инсулт, който получил в началото на годината. После се е заразил с коронавирус и е бил вкаран от близките си в хоспис, „за да го наглеждат“. „Накрая обаче се случи най-лошото. До последно му даваха кислород, но почина“, посочва Петков пред „24 часа“.

„Стандарт“ пък припомня, че последната медийна изява на Павел Найденов датира от началото на 2022 година. През януари той даде интервю, в което заяви, че синът му Илия е бил убит през март 2003 година от конкуренти.

 

- реклама -