спортове, залози

По-нетрадиционни спортове в сайтовете за онлайн залози

Българският фен обича да гледа и да залага на футбол, тенис, хокей на лед, волейбол и баскетбол. Това обаче са малка част от спортовете на планетата. Макар някои дисциплини да имат малък зрителски интерес, те попадат в букмейкърските тиражи. Освен това букмейкърите предлагат специални начални оферти като уинбет промоционален код, които предлагат възможност за печалба още с първия залог. По този начин успяват да привлекат вниманието на потребителите, дори и към нетрадиционните спортове.

Снукър залози

Едва ли има спортен фен, който да не е чувал за легендарния театър “Крусибъл”, където се провежда Световното първенство по снукър. Най-добрите състезатели се срещат в директни мачове на елиминационен принцип, преследвайки място на финала.

Календарът на Световния снукър тур включва още състезания, които се провеждат почти всяка седмица. Повечето мачове присъстват в Efbet и останалите букмейкъри, където се приемат предвиждания за хендикап, брой фрейма, победител и точен резултат. Статистиката и формата на играчите са определящи за развоя на мача, затова е необходим анализ преди поставяне на залозите.

Залагания на голф

Всички надпревари от Европейския тур и PGA попадат в програмите на букмейкърите. Ще намерите антепост залог за победител в турнира, но уреждането му се осъществява след последния ден. Обикновено всяко състезание от света на голфа протича 4 дни – от четвъртък до неделя.

Добавени са още опции за предвиждане на случващото се през текущия ден. Можете да противопоставяте играчи, които се подвизават на един флайт, или да заложите дали ще има hole-in-one. Разбира се, пазарите не са толкова много, но щедрите коефициенти придават допълнителна тръпка при залозите на голф.

Футзал залози

Футзал е игра, базирана на футбола, която се провежда в зала. Всеки отбор е съставен от вратар и четири полеви състезатели, които играят на поле с около 40 м дължина и 20 м ширина. Развръзката е динамична, обратите са част от играта, а изненадите не са рядкост. Това превръща футзала в подходящ спорт за залагане, който заема място в голяма част от букмейкърските къщи. Ще намерите залози за предстоящи клубни и международни турнири, както и за популярни вътрешни първенства. В листата с маркети попадат: победител, хендикап, кой ще отбележи пръв и общ брой голове.

Залози на дартс

Дартс е една от най-известните игри за забавление в барове и гейминг зали. Знаете ли обаче, че се провеждат професионални състезания, на които присъстват хиляди души? Спортът е разпространен на Острова, в Скандинавия и някои западноевропейски държави. Целта на играчите е да съберат повече сетове от противника.

Всеки сет е съставен от легове, които се печелят при изчистване на 301 или 501 точки. Когато състезател застане срещу мишената, има право на три поредни хвърляния. Максимумът, който може да направи, е 180 точки. Именно това е най-често срещаният залог в сайтовете – колко ще са максимумите и кой ще направи повече. Недостатъкът на дартса е, че редовно има фаворит и аутсайдер в дуелите, което рефлектира върху стойността на коефициентите.

eSports залози

Играли ли сте някога Dota 2, League of Legends, FIFA или CS:GO? Това са популярни видеоигри с милиони продадени копия в цял свят. Тяхната популярност доведе до организиране на професионални състезания, където геймъри водят битка за огромни парични награди.

Ако следите случващото се в eSports средите, тествайте знанията си в легалните букмейкъри. Всеки бранд разполага със сегмент за залози на електронни спортове, където се предлагат най-известните заглавия. Ще имате възможност да предвидите победителя, кой пръв ще направи кил и колко карти ще се изиграят.

- реклама -