По-къс 7-ми сезон на Game Of Thrones

Новият 7-ми сезон на Game Of Thrones ще бъде по-къс от обикновено. Сценаристите са предвидили само 7 епизода вместо обичайните 10. Това потвърдиха от НВО.

Новият сезон е предвидено да започне през лятото на 2017 година. Продуцентите на сериала заявиха преди време, че планират края на Game Of Thrones да бъде с два по-кратки сезона. Седмият сезон се пада предпоследен.

game-of-thrones-daenerys

Кейси Блойс, който отговаря за програмирането на HBO, обясни че:

 

“Сега, след като зимата дойде в Game Of Thrones, изпълнителните продуценти решиха, че развоят на историите в следващия сезон ще бъде по-добре представен, ако стартът на продукцията е малко по-късно от обикновено”

От своя страна специализираните медии коментират, че това обаче най-вероятно ще попречи на екипа на продукцията да влезе сред номинациите за престижните тв награди “Еми” през 2017 г.  Шестия сезон на сериала има 23 номинации за тазгодишните награди.

game-of-thrones

Най-гледан сериал

‘Игра на тронове’ или ‘Game of Thrones’ е признат за най-добрия и гледан сериал в света. Базиран на поредицата книги „Песен за огън и лед“ на Джордж Р.Р. Мартин, сериалът е епична история за премеждия, благородство, предателства и подлост, която се развива на измислената земя Вестерос. Там летата и зимите траят с години и само жаждата за власт е вечна. През последните години сериалът ‘Игра на тронове’ се превърна в най-мащабната и популярна поредица на HBO.

- реклама -