Племенницата на принцеса Даяна има връзка с 60-годишен милионер

Племенницата на покойната лейди Даяна Спенсър – Кити Спенсър, се занимава с мода и е дефилирала и позирала с модели на много големи брандове. Тя е на 28 години, има благородническо потекло и поведение, което често предизвиква негативни коментари в кралския двор.

Заради честите ѝ любовни афери и работата на модел, братовчедката на принцовете Уилям и Хари отдавна е заклеймена като доста „палава“.

От миналата година името на дамата се свързва с това на 60-годишния моден магнат и милионер Майкъл Люис. Дълго време двамата се опитваха да пазят връзката си в тайна, но този месец бяха забелязани да се разхождат заедно, хванати за ръце и без да се крият от папараците, отбелязва „Дейли мейл“.

Явно са решили, че любовната им връзка е достатъчно сериозна.

Предишният ѝ любим бе 48-годишният строителен магнат Николо Баратиери, с когото имаха четиригодишна връзка, но той я напусна и започна да излиза с  53-годишната актриса и модел Лиз Хърли.

Сегашният любим на лейди Спенсър Майкъл Люис е разведен баща на три деца, състоянието му се оценява на 100 милиона долара. Отскоро двамата често отсядат в имението на Майкъл в централен Лондон, което се оценява на 25 милиона долара.

- реклама -