Пламен Мирянов е Мениджър на годината

Наградата „Мениджър на годината“ получи Пламен Мирянов собственик и председател на съвета на директорите на „Артекс инжинеринг” .

„Вярвайте в България, заедно с вяра, със сила, с устрем да издигнем България в Европа. Както вярваме в нашите отличници, младите хора на България, така да вярваме и в страната ни и да я издигнем.“ Това каза победителят в конкурса.

Призът беше връчен преди минути от еврокомисаря Мария Габриел на официална церемония в Софийската опера:

„Слушайки финалистите и техните послания, ми се иска да се върна с едно такова в Брюксел и да кажа, трябва да се вслушвате повече в мениджърите от България“.

С наградата „Мисия в полза на обществото“ бе отличен Илия Гърков, вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс Канада“ и изпълнителен директор за България.

Той получи приза от издателя на в. „24 часа“ Венелина Гочева: „Списание Мениджър се превърна в кауза, която е заразителна. Много се радвам,че тази вечер наградата „Мисия в полза на обществото“ е за една компанията, която ни подкрепи в 3 много важни за „24 часа“ проекта – „Достойните българи“, лигата на „Лекарите, на които вярваме“ и „Отличниците на България“. Тази вечер ви приканвам към една кауза, да помогнете на отличниците на България да се реализират тук“.

Наградата за устойчиво развитие връчи президентът Росен Плевнелиев на Цветелина Николова, управляващ директор на „Катаржина Естейт“, „Белица Уайнъри“, „Кончерто Уайнъри“ и „Платинум Брандс“. „Пожелавам на бъдещите лидери да се поучат от вас. Награда е кауза, споделена ценност за всички, които вярват в доброто лидерство“, каза Плевнелиев.

Наградата „Млад мениджър“ е за Ерик де Кандидо, управляващ директор на IMI България. Приза бе връчен от Тодор Бургуджиев от „Екопак“. Наградата на зрителите на Би Ти Ви получи Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на BULPROS, а наградата беше връчена от Давид Щефан.

10 бяха финалистите в десетото юбилейно издание на конкурса “Мениджър на годината”, организиран от списание “Мениджър”. Това са Пламен Цеков от “Скейл фокус”, Пламен Мирянов от “Артекс инженеринг”, Дарина Стоянова от “Престиж-96”, Красимир Николов от “Фокс нетуърк груп”, Елена Дречева- Владимирова от “Коника Минолта бизнес солюшънс България”, Илия Гърков от “Дънди Прешъс металс Канада”, Цветелина Николова от “Катаржина естейт”, Ивайло Славов от “Булпрос”, Ерик де Кандидо от IMI България и Тим Курт от “Аурубис България”

- реклама -