Пламен Марков Стамен Белчев ЦСКА сезон

Пламен Марков: Разликата с Лудогорец не е малка

ЦСКА никога не може да се примири и да отпише титлата

ЦСКА никога не се примирява и отказва от титлата. Това заяви Пламен Марков на пресконференция на „Българска армия“.

„ЦСКА никога не може да се примири и да отпише титлата. Даваме си сметка, че разликата никак не е малка. Даваме си също така сметка, че Лудогорец е един силен отбор, като това не е единственият съперник за титлата на България. Ние продължаваме да развиваме нашия отбор и мисля, че спрямо този период на миналата година ЦСКА върви по възходящ път“.

Относно назначението на Стамен Белчев за старши треньор, Марков каза:

“ Той беше треньор на дублиращия отбор през есенния полусезон. Естествено в края на полусезона ръководството, собствениците взеха решение той да води първия отбор за няколко кръга. Отборът под негово ръководство постигна съвсем прилични и добри резултати като завършек на есенния полусезон. Дава му се възможност да продължи работата си като старши треньор и да се направи под негово ръководство подготовката през зимния период“.

Марков пожела успех на Белчев. Пламен Марков Стамен Белчев ЦСКА сезон

Нищо ново около селекциите на „червените“

Наследникът на Едуард Йорданеску призна, че за момента няма раздвижване около селекцията на „червените“.

„За мен е огромна чест, че ще бъда треньор на ЦСКА. Едно страхотно предизвикателство. Ще направим максимума за доброто развитие на отбора. Надявам се годината да е успешна. Треньорът на ЦСКА трябва сам да си постави цел – във всеки мач трябва да излизаме за победа. Трябва да имаме постоянство в резултатите и играта“.

Пламен Марков Стамен Белчев ЦСКА сезон

Никакво раздвижване няма все още около селекцията на ЦСКА, съобщи Белчев. Надявам се до заминаването ни в Испания да имаме двама нови футболисти – нападатели. Ръководството прави всичко възможно, надявам се да има резултат. Става дума за чужденци.

- реклама -