арест Ивайло Найденов НАП-Пловдив катастрофа жена

Пиян руснак вади нож на лекарка: „Аз ей сега ще те убия!“

Пиян руснак нападна лекарка в Хисаря

В ареста е прибран 58 годишният Владимир Сахаров, руски гражданин, който живее от три години в Хисаря. На 7 юни тази година той се обадил на тел. 112 и поискал медицинска помощ в дома си заради коремни болки.

Медицински екип веднага се отзовал на повикването. Вместо да отговори какви са му оплакванията, Сахаров започнал да заплашва лекарката с убийство, след което станал от леглото, извадил нож от близкия шкаф и го насочил срещу нея. Казал е буквално: „Аз ей сега ще те убия“. В това време от екипа са подали сигнал до полицейското управление. Дошъл полицейски екип и се намесил, предотвратявайки по-нататъшни агресивни действия. Руснакът заплашил и полицаите.

Установено е, че бил пиян. Няма пострадали при инцидента. Той е задържан за 24 часа по Закона за МВР, утре ще бъде задържан за още 72 часа с прокурорско постановление. Очаква се да бъде привлечен като обвиняем за закана за убийство и закана срещу орган на властта за причиняване на телесна повреда. Районна прокуратура- Пловдив наблюдава бързото производство.

- реклама -