Бодуров Пирин
Снимка: facebook.com/OfkPirinEoodBlagoevgrad

Пирин все пак освободи капитана Бодуров

Пирин все пак освободи капитана си Николай Бодуров. От клуба обявиха раздялата с официално съобщение по-рано днес. Информации за раздяла с Бодуров се появи още през октомври. Тогава той трябваше да си тръгне със Занев заради конфликт с треньора Красимир Петров. Двамата обаче бяха оставени, а Петров напусна.

Вместо него треньора стана Христо Янев. С него начело зелените взеха още една победа, но имат само две през сезона. Тимът от Благоевград е на 14-о място в класирането.

Освен Бодуров от тима са освободени нападателят Станислав Костов, Китан Василев, ветеранът Юлиян Попев и Емил Янчев

„Ръководството определя цялостното представяне на отбора до този момент като крайно незадоволително. Това е причината клубът да предприеме поредица от мерки за постигането на основната цел, поставена пред тима през този сезон – запазване на елитния му статут. Като част от тези мерки се приема привличането на нови футболисти, но и освобождаването от досегашния състав на някои от тях“, гласи съобщението на Пирин.

„Клубът изразява специални благодарности към капитана Бодуров за цялостния му принос и най-вече за това, че бе един от стожерите на отбора, завърнал се в Първа лига“, пишат още от клуба.

- реклама -