Пипа

Пипа Мидълтън се омъжи, а принц Джордж и Шарлот й бяха шафери – ВИДЕО

По-малката сестра на херцогинята на Кеймбридж Катрин може да не се омъжи за кралска особа, но сватбата й днес бе точно такава.

Пипа се бракосъчета за богатия хотелиерски наследник Джеймс Матюс, който е учил в същото училище като принцовете Уилям и Хари. Той й предлага на брак на 17 юни миналата година, докато двамата са на романтичен уикенд.

Пипа
сн: Daily Mail

Херцогинята на Кеймбридж Катрин се появи с костюм на Александър Маккуин в цвят пепел от рози и елегантна шапка. Задно с още дузина братовчеди 2-годишната Шарлот и принц Джорд бяха шафери на леля си. Самата Кейт споделила, че има известни притеснения за поведението им по време на церемонията, тъй като малките кралски наследници били много палави.

Годежният пръстен на Пипа струва над 250 хиляди долара

Бъдещите младоженци се запознават през 2012-та, след което имат кратка връзка. Събират се отново през 2015-та и от тогава са неразделни.

Пипа и Джеймс се венчаха в църквата „Св. Марк“, близо до семейното имение Мидълтън в графство Беркшир.

Последните месеци преди големия ден, бъдещата булка е минала на строг хранителен режим и ежедневни тренировки, за да бъде в идеална форма за сватбата. Пипа бе изловена от папараци в луксозен лондонски фитнес клуб, където сестрата на британската принцеса прави кардио и пилатес.

https://www.youtube.com/watch?v=FZFPJy-EsM4

Само за кетъринг за гостите се, бъдещото семейство е платило около 100 хиляди долара.

След църковния брак, сватбарите се отправиха на тържество в градината на сем. Мидълтън

Там е издигнат стъклен покрив, който да приюти гостите, в случай, че лошото време в Англия не е на страната на младоженците.

Кралската фамилия и семейство Мидълтън

Празненството е в шотландски стил – с традиционна храна и доволно количество първокласно уиски.

На сватбата присъстват и принц Хари с приятелката му Мегън Маркъл.

Скоро Пипа и Джеймс ще отлеят за Кения, където ще прекарат медения си месец.

- реклама -