Пипа Мидълтън, бебе, момиче

Пипа Мидълтън роди второто си дете – момиченце е!

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж, Пипа Мидълтън и съпруга й Джеймс Матюс, се сдобиха с второ дете – момиченце.

Това съобщи „HELLO!“.

Семеен източник каза за изданието, че Пипа е родила днес, 15 март, около 4:22 ч. сутринта. Двойката е решила да назове дъщеря си Грейс Елизабет Джейн.

„Майката и бебето са добре“, каза източникът. „То е перфектно, всички са доволни от щастливата й поява.“

Новините за бременността на Пипа се появиха за първи път през декември, когато „Пейдж Сикс“ се позова на източник, близък до семейството, и заяви, че бебето трябва да се появи през 2021 година.

Това е петото внуче за родителите на Пипа, Карол и Майкъл Мидълтън, и още една братовчедка на трите деца на принц Уилям и Кейт – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, с които да си играе.

37-годишната Пипа и по-голямата й сестра Кейт, на 39 години, са в близки отношения.

Пипа запази относителна тишина по време на втората си бременност и беше забелязана само за няколко пъти, разхождайки се в квартала си, където тя и съпругът й Джеймс притежават имение в Западен Лондон на стойност 17 милиона паунда.

Когато Пипа беше бременна със сина си Артър през 2018 г., тя разкри за това във фитнес рубриката си Waitrose Weekend. Сестрата на херцогинята роди сина си Артър на 15 октомври 2018 г. в крилото на болница „Сейнт Мери“ в Лондон – същото място, където Кейт роди и трите си кралски деца.

- реклама -