Деми Ловато
Снимка: Instagram

Певицата Деми Ловато е в болница след свръхдоза хероин

Деми Ловато се възстановява след като снощи беше приета по спешност в болница в Лос Анджелис заради приемане на свръхдоза хероин.

Певицата вече е в съзнание и е в стабилно състояние

Представител на 25-годишната звезда съобщи, че Деми е със семейството си, което благодари на всички за любовта, молитвите и подкрепата.

Според изявлението част информацията, изнесена по случая от медиите, не отговаря на истината и близките на изпълнителка молят да не се спекулира със ситуацията, защото в момента здравето на Ловато e най-важно.

Вчера полицията и пожарната получили сигнал за нужда от спешна медицинска помощ на адреса на звездата в Лос Анджелис. Властите потвърдиха пред списание “People”, че 25-годишна жена е била транспортирана до местна болница, след като е била намерена в безсъзнание в дома си.

Деми Ловато от години се бори с наркозависимост, психично заболяване и проблеми с храненето

През 2011г. тя започна терапия за биполярно разстройство, булимия, склонност към самонараняване и пристрастеност към упойващи вещества. След като излезе от лечебния център проблемите на Деми се повториха и тя прекара година в клиника за рехабилитация.

През март певицата отпразнува шест години трезвеност, но малко по-късно – през юни издаде песента “Sober”, в която разкри, че отново се е предала на пороците си.

След новината за свръхдозата снощи, много от колегите и приятелите на звездата от шоубизнеса изразиха подкрепата и любовта си в социалните мрежи. Сред тях бяха Елън Дедженерис, Ариана Гранде и Лейди Гага.

- реклама -