Люпко

Петрович: Звезда ще отстрани Лудогорец

Треньорът на Левски Люпко Петрович е на мнение, че Цървена звезда ще отстрани Лудогорец в Шампионска лига. Двата отбора завършиха 2:2 в първия мач от третия квалификационен кръг на надпреварата, а двата гола на чужд терен дават предимство на сръбския гранд според наставника на „сините“.

Звезда ще надхитри Лудогорец

„Абсолютно съм сигурен, че Звезда ще продължи. Тимът постигна благоприятен резултат и не трябва да бърза, за да не остави празни пространства на българите, които евентуално да отбележат гол. В първия мач Божович много добре разчете играта на Лудогорец. Звезда играе добре и мисля, че ще ги надхитрят и в Белград. Казах преди първия мач, че Звезда е Звезда. През тази година най-накрая може да ги гледаме в Шампионска лига“, заяви Петрович пред Alo.rs.

Сръбският специалист призна, че очаква колегата му Божович отново да заложи на Катай като централен нападател. „Не бих се изненадал, ако Виейра получи място в стартовите 11. Бях учуден, когато видях Катай на върха на атаката, но това се оказа добър ход. Каквото и да реши Божович, вярвам, че това ще е печелившо решение“, коментира наставникът на „сините“.

- реклама -