Люпко Петрович

Петрович остава треньор на Левски

Люпко Петрович остава треньор на Левски. Това реши Управителния съвет на „сините“ след дълго умуване. Заседанието за бъдещето на сръбския специалист, която се проведе на ст. „Георги Аспарухов“, продължи близо 4 часа. Така Петрович, който все още няма победа начело на тима от 6 срещи, ще води „сините“ и в предстоящото дерби от трети кръг на Първа професионална лига срещу Лудогорец. Мачът е в събота, 13 август, в София.

Представителят на Тръст „Синя България“ в Управителния съвет на Левски Антони Джамбазов заяви, че оставката на Петрович не е обсъждана задълбочено.

„Станислав Ангелов има пълната власт и ако той внесе подобно предложение, то ще бъде гласувано. Сега нито сме гласували „за“, нито „против“. Ние, от тръст „Синя България“, по принцип гледаме да гласуваме „въздържали се“ по спортно-технически въпроси“, коментира Джамбазов.

Оставка на цялата Съдийска комисия

Той призна, че вероятно утре ще бъде свикана пресконференция, на която официално ще бъде поискана оставката на цялата Съдийска комисия. „Ние бяхме против Левски да участва в това първенство, в което играе отборът на Литекс със сменено име, който беше докаран на пъпа на София и му дадоха и стадиона“, каза още Джамбазов.

 

- реклама -