Люпко Петрович

Петрович: Хвана ме яд, че преговаряха с други треньори

Бившият треньор на Левски Люпко Петрович разкри една от причините да напусне отбора в събота. Пред „Спортски журнал“ сръбският специалист каза също, че все още няма намерение да приключва с футбола.

Отказване? Не искам да казвам нещо, за което после да съжалявам или да се оправдавам. Може и да помагам на някой клуб, но от втори план. Защо напуснах ли? Защото ме хвана яд. Преговаряха с други треньори, не ми осигуриха нито един футболист, а искаха от мен титла, което е абсолютен абсурд при сегашното състояние на Левски. Два пъти исках да си тръгна по взаимно съг­ласие, сега отново искам същото. Имах резултати и затова имам право да търся своето. Някой ден ще разкажа цялата ис­тина за последните ми дни в Левски. Мно­го неща ще станат ясни, но все още не му е дошло времето на това„, коментира Петрович.

Сърбинът разкри също, че не е обиден и си тръгва от Левски с доб­ри чувства към Левски. „Като се обърна назад, има какво да ви­дя, какво да си спомня, на какво да се зарадвам„, каза бившият наставник на „сините“.

- реклама -